Matka alkaa Thaimaasta

Matkalle

Hei kaikki olen Karita ja olen juuri saanut kouluni käytä ja valmistunut taloustieteilijäksi, vaikka blogin nimi johtaa harhaan en oikeasti ole rahaton! Ennen kuin aloitan varsinaisen työelämän oravanpyörän haluan toteuttaa jo pitkään haaveilemani matka ympäri maailmaa. Olen säästänyt tätä matkaa varten jo pitkään erillaisilla tavoilla kuten esimerkiksi OP tarjoamilla sästöpalveluilla. Tämän lisäksi olen kerryttänyt Nordnet salkkuani jo lähes 6 vuotta. Yksinään nämäkään säästöt eivät välttämättä riitä koko matkani toteuttamiseen.

Matka alkaa Thaimaasta

Kirjoitan tätä artikkelia läppäriltäni ja olen juuri palannut Thaimaasta. Thaimaa oli aivan mahtava paikka ja täynnä kaikenlaista kivaa tekemistä ja kulttuuriin tutustumista. Budjetti pysyi erinomaisesti alhaisten kustannusten ansiosta. Suurin kuluerä olikin matkamat jotka pyrimät löytämään jo etukäteen edullisesti katsomalla halvat lennot aiheisia blogeja.

Thaimaan kadut

Thaimaassa ihmisiä on runsaasti mutta he kaikki ovat erityisen mukavia turisteja kohtaan, koska turistithan tuovat nykyisen elintason. En uskaltanut maksaa pankkikortilla kun minulta loppui käteinen joten päätin ensin, että otan käyttööni luottokortin mutta tulin toisiin ajatuksiin ja nappasin lyhyen lainavertailun jälkeen edullisimman joustoluoton josta nostinkin loppukuukauden matkabudjetin jo etukäteen tililleni.

Matka jatkuu..

Nyt tarkoituksena olisi jatkaa kohti Eurooppaa järjestyksessä Thaimaasta eteenpäin. En kuitenkaan aijo unohtaa monissa blogeissakin esiintyneitä Balia tai muitakaan upeita matkakohteita. Myöskään kaupunkilomat eivät ole poissuljettuja. Voin lämpimästi suositella kaikille Thaimaata matkakohteena harkitseville, että on todellakin käymisen arvoinen reissu!

Tulen päivittämään tästä päivästä lähtien tätä blogia noin kuukauden välein sillä aion viipyä kussakin matkakohteessa noin kuukauden päivät toki en samalla paikkakunnalla. Toivottavasti matkabudjettini pysyy kasassa jotta saan haaveeni toteutettua. Antakaa kommentteja mikäli teillä on hyviä suosituksia matkan jatkokohteista. Plussana vielä jos voitte vinkata myös kommenttikenttään halpoja lentoja tai muita budjettimatka vinkkejä.

Miten voisin rahoitaa matkani paremmin

Olen pohtinut miten voisin vielä paremmin turvata matkaani taloudellisesti ja pohtinut erilaisia keinoja ansaita hieman ekstraa matkustelun aikana. En oikein ole varma mistä kannattaisi lähteä mahdollisuuksia etsimään sillä en osaa pitää blogeja rahallisessa mielesä.

Tämän blogin tarkoituksena on luoda lukijoille viihtyisä ja rehellinen kuva matkastani ympäri maailman. Tervetuloa lukemaan, laittakaa seurantaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *